Groep 1-2 Krullenvaar

Hallo allemaal,

Dit is groep 1-2A. Met juf Marga op maandag en meester Roderick op dinsdag t/m vrijdag. Ook juf Petra is in onze groep te vinden.

Iedere week houden we ons bezig met zingen, cijfers, letters, maar ook spel in huishoek, poppenstad of bouwhoek. Daarnaast staan er specifieke ontwikkelingsdoelen voor groep 1 en 2 op het programma.

Een aantal bijzonderheden per dag:

Maandag; er wordt een nieuw lied aangeleerd. Ook is er aandacht voor (prenten)boeken.

Dinsdag; naast de letterles, met Arie de Letterkanarie, is er op de middag tijd voor een kniples voor groep 1 en schrijfles voor groep 2.

Woensdag; met de Kanjertraining bouwen we ons zelfvertrouwen op en leren we ook met elkaar omgaan.

Donderdag; de cijferles met Sjoerd de Cijferwoerd heeft hier de hoogste prioriteit met cijferspelletjes, werkbladen of spellen in een kleine kring.

Vrijdag; de dag waar alle kinderen naar uitkijken, want het is: Speelgoeddag! Alle kinderen mogen speelgoed meenemen van huis om mee samen te spelen.

Groetjes namens groep 1-2A