Praktijk IKO

Al jaren geef ik sociaal-emotionele methodetrainingen aan schoolteams en aan schoolkinderen. In die jaren ben ik veel scholen binnengekomen en heb ik veel schoolteams leren kennen. Sommige scholen laten positieve sporen achter en Daltonschool Jeanne d’Arc is één van die scholen. Ik voelde me direct thuis toen ik binnenkwam en de sfeer was zeer ontspannen. Een erg leuk team met veel kwaliteiten. Het is altijd erg plezierig als je een groep mensen hebt in je training die een actieve leerhouding hebben met een groot hart voor kinderen. Daltonschool Jeanne d’Arc heeft een klein, professioneel, hecht team met competente leerkrachten en met een jongeenergieke directeur die goede inzicht heeft in schoolontwikkeling. Erwin Dekker de schoolleider is een warm mens, met een grote passie voor de kinderen en voor zijn team. Hij is een duizendpoot met veel energie. Je voelt de energie ook als je de school binnenkomt. Erg mooi om te zien dat een directeur oog heeft voor ieder uniek kind op de school en samen met het team een passend aanbod kan realiseren, zodat ieder kind zijn/haar talenten volledig kan ontwikkelen. Een fijne school waar je je kind met vertrouwen kan achterlaten.

– Ilknur Operli –